Makkelijk en voordelig!
Tank- en LAADpas

DPO Tank- en laadpas

De DPO Tank- en Laadpas zorgt voor gemak, kostenbesparing en 24/7 controle op uw brandstof- en/of laadkosten. Als u betaalt met de DPO Tank- en Laadpas bij DPO tankstations, krijgt u korting op broodjes, snacks en carwashprogramma’s.

Met de DPO Tankpas kunt u voor alle soorten brandstof terecht bij meer dan 650 tankstations in Nederland en België. Hiertoe behoren ook de tankstations van De Pooter Olie. Met de DPO Laadpas kunt u terecht bij ruim 260.000 laadpunten in Europa.

Het aanvragen van de DPO Tankpas is geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de tankpas. Voor particuliere klanten is een borg vereist. Wilt u een DPO Laadpas aanvragen? Klik hier om de bijbehorende kosten te zien. Voor het gebruik van de DPO Tank- of Laadpas dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden DPO Tank- of Laadpas.

Informatie DPO Tank- en LAADpas
Altijd onderweg!
Flexibiliteit en controle

De DPO Tank- en Laadpas kunt u volledig naar wens laten samenstellen. Zo is het o.a. mogelijk om passen te laten blokkeren, nieuwe passen aan te vragen en (tijds)limieten in te stellen door een medewerker van De Pooter Olie.

Factuur

De service Portal van DPO biedt inzage in transacties, facturen en tankpassen. Er worden gedetailleerde facturen van iedere tankpas periodiek, conform boekhoudkundige voorschriften verstrekt.

~~
Veiligheid

U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en daarnaast is het ook mogelijk om een limiet per pas in te stellen. Bent u uw pas verloren of is de pas gestolen? Bel dan direct naar 0115-613438 om de tank- en laadpas te laten blokkeren.

ZZ
KosteN

Voor de aanschaf en het gebruik van de tankpas gelden GEEN kosten. Voor particuliere klanten is een borg vereist.

Voor de aanschaf en het gebruik van de DPO Laadpas gelden de volgende kosten:

€4,95 excl. btw per maand gebruikerskosten
€0,45 excl. btw starttarief per laadbeurt
De overige kosten bestaan uit het aantal geladen kWh vanuit de laadpaal eigenaar.

Particulier DPO Tankpas

Graag de controle hebben over uw brandstofkosten? Dat kan met de DPO Tankpas! U heeft 24/7 toegang tot uw account in het Service Portal waar alle gerelateerde uitgaven inzichtelijk staan. Met de DPO Tankpas kunt u tanken bij meer dan 600 tankstations in Nederland en België.

Zakelijke DPO Tankpas

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw wagenpark optimaal in beweging te houden? Wij bieden innovatieve mobiliteitsoplossingen voor kleine en grote wagenparken. Of u nu één auto of honderden verschillende voertuigen heeft – het wagenpark rijdt efficiënter met de DPO Tankpas. Maak eenvoudig gebruik van onze zakelijke tankpas voor uw bedrijf.

Zakelijke DPO Laadpas

Samen zorgen wij ervoor dat u vooruit kan. Vandaar dat De Pooter Olie haar eigen DPO Laadpas op de markt heeft gebracht. Wij zijn er voor alle zakelijke EV-rijders, voor de groot zakelijke klant, MKB en de ZZP’er. We bedienen u op de best mogelijke wijze aangepast aan uw situatie.