Makkelijk en voordelig!
Tankpas

DPO Tankpas

De DPO tankpas zorgt voor gemak, kostenbesparing en 24/7 controle op uw brandstofkosten. Als u betaalt met de DPO Tankpas bij DPO tankstations, krijgt u korting op broodjes, snacks en carwashprogramma’s.

Met de DPO tankpas kunt u voor alle soorten brandstof terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en België. Hiertoe behoren ook de tankstations van De Pooter Olie.

Het aanvragen van de DPO tankpas is geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de tankpas. Voor particuliere klanten is een borg vereist. Voor het gebruik van de DPO tankpas dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden DPO Tankpas

Informatie DPO Tankpas
Altijd voordelig tanken!
Flexibiliteit en controle

De DPO tankpas kunt u volledig naar wens laten samenstellen. Zo is het o.a. mogelijk om passen te laten blokkeren, nieuwe passen aan te vragen en (tijds)limieten in te stellen door een medewerker van De Pooter Olie.

Factuur

De service Portal van DPO biedt inzage in transacties, facturen en tankpassen. Er worden gedetailleerde facturen van iedere tankpas periodiek, conform boekhoudkundige voorschriften verstrekt.

~~
Veiligheid

U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en daarnaast is het ook mogelijk om een tanklimiet per pas in te stellen. Bent u uw tankpas verloren of is de pas gestolen? Bel dan direct naar 0115-613438 om de tankpas te laten blokkeren.

ZZ
Kosteloos

Voor de aanschaf en het gebruik van de tankpas gelden GEEN kosten. Voor particuliere klanten is een borg vereist.

 

Particulieren

Graag de controle hebben over uw brandstofkosten? Dat kan met de DPO Tankpas! U heeft 24/7 toegang tot uw account in het Service Portal waar alle gerelateerde uitgaven inzichtelijk staan. Met de DPO Tankpas kunt u tanken bij meer dan 600 tankstations in Nederland en België.

Zakelijk

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw wagenpark optimaal in beweging te houden? Wij bieden innovatieve mobiliteitsoplossingen voor kleine en grote wagenparken. Of u nu één auto of honderden verschillende voertuigen heeft – het wagenpark rijdt efficiënter met de DPO Tankpas. Maak eenvoudig gebruik van onze zakelijke tankpas voor uw bedrijf.