DPO Tankpas

De DPO tankpas zorgt voor gemak, kostenbesparing en 24/7 controle op uw brandstofkosten. Als u betaalt met de DPO Tankpas bij DPO tankstations, krijgt u korting op broodjes, snacks en carwashprogramma’s.

Met de DPO tankpas kunt u voor alle soorten brandstof terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en België. Hiertoe behoren ook de tankstations van De Pooter Olie.

Het aanvragen van de DPO tankpas is geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de tankpas. Voor particuliere klanten is een borg vereist.

Particulier

Tankpas voor particulieren

Tankpas aanvragen

Zakelijk

Tankpas voor bedrijven

Tankpas aanvragen

Informatie DPO Tankpas

Flexibiliteit en controle
De DPO tankpas kunt u volledig naar wens laten samenstellen. Zo is het o.a. mogelijk om passen te laten blokkeren, nieuwe passen aan te vragen en (tijds)limieten in te stellen door een medewerker van De Pooter Olie.

Factuur
De service Portal van DPO biedt inzage in transacties, facturen en tankpassen. Er worden gedetailleerde facturen van iedere tankpas periodiek, conform boekhoudkundige voorschriften verstrekt.

Veiligheid
U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en daarnaast is het ook mogelijk om een tanklimiet per pas in te stellen. Bent u uw tankpas verloren of is de pas gestolen? Bel dan direct naar 0115-613438 om de tankpas te laten blokkeren.

Kosteloos
Voor de aanschaf en het gebruik van de tankpas gelden GEEN kosten. Voor particuliere klanten is een borg vereist.