Makkelijk en voordelig!
Tankstations
Alles is te vinden
DPO tankstations
Bakery

Bij onze bakery’s in Terneuzen, Serooskerke & Wachtebeke staan onze collega’s klaar om u te helpen. Of het nu gaat om een lekker ontbijtje, een uitgebreide lunch of een warme snack, de keuze is reuze! Liever zelf de ingrediënten samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ook hebben we iedere maand een nieuw wisselend broodje voor maar €4,25!

Wassen

Kan uw auto een wasbeurt gebruiken? Bij vijf tankstations kunt u terecht om uw auto te laten wassen in vol automatische carwashes. Door geavanceerde besturingstechnieken met zachte borstels gaan onze carwashes zuinig met de lak van uw auto om. Extra veel water zorgt dat uw auto goed gereinigd wordt. Onze carwashes zijn geschikt tot voertuigen van 2,20 m breed en 2,60 m hoog.

Aanhangwagens

Binnenkort spullen verhuizen? Wij bieden aanhangwagenverhuur van Boedelbak bij Texaco Terneuzen Guido Gezellestraat, Kennedylaan, Texaco Hulst, Texaco Scherpenisse en Texaco Serooskerke. Het huren van een aanhangwagen is mogelijk via de shops van de tankstations en via de website van Boedelbak.

Wasserettes

Niet de auto, maar kleding wassen bij het tankstation? Nu kan het! Onze wasserettes zijn ideaal voor het wassen van dekbedden, kussens, sportkleding of uw dagelijkse wasgoed. De professionele wasmachines bieden de mogelijkheid tot het wassen en drogen van wasgoed hoeveelheden tot 18 kg.