Kenteken wassen

LET OP! Ontvangt u geen bevestiging per mail? Stuur dan uw gegevens door naar lynda@depooterolie.nl of bel naar 0115-613438!

Vanaf nu kunt u uw auto ONBEPERKT laten wassen voor een vast bedrag per maand. Zo heeft u de keuze uit de volgende drie wasprogramma’s:

Wasprogramma 1 voor €25,- per maand
Polish lakverzegeling, chassis wassen, hoge druk, wielen wassen, actief schuim, borstel wassen, superwas en drogen.

Wasprogramma 2 voor €20,- per maand
Chassis wassen, hoge druk, wielen wassen, actief schuim, borstel wassen, super wax en drogen.

Wasprogramma 3 voor €15,- per maand
Wielen wassen, actief schuim, borstel wassen en drogen.

Het kenteken wassen geldt bij Texaco Guido Gezellestraat en Texaco Kennedylaan in Terneuzen.


Hoe werkt het kentekenwassen?

Voer uw gegevens in op het inschrijfformulier. Na ontvangst van de bevestigingsmail is het abonnement geactiveerd. Rijd in de carwash van Texaco Guido Gezellestraat Terneuzen. Blijf lekker in de auto zitten, de camera leest het kenteken en het wasprogramma begint. Uw auto is stralend schoon!

Kenteken wassen aanvragen

    Wasprogramma 1 €25,- per maandWasprogramma 2 €20,- per maandWasprogramma 3 €15,- per maand

    Ik ga akkoord met onderstaande: door een vinkje te plaatsen op dit digitale formulier geeft u toestemming aan De Pooter Olie B.V. om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om het aangegeven bedrag van uw rekening af te schrijven wegens geleverde diensten.

    Het wasabonnement is maandelijks opzegbaar, zonder opzegging wordt het abonnement automatisch een maand verlengd. Wilt u geen gebruik maken van een vervolgabonnement, stuur dan een e-mail naar lynda@depooterolie.nl met uw gegevens. Het wasabonnement is alleen geldig voor particulieren. Mocht u toch interesse hebben voor zakelijk wassen, neem dan contact op via info@depooterolie.nl