Acties

Bij drie tankstations hebben wij vaste dagen met hoge korting op Euro95 en regelmatig trakteren wij op extra hoge kortingen op alle brandstoffen bij onze tankstations.

Daarnaast kunt u ook voor producten sparen bij de bemande tankstations met een spaarkaart. Benieuwd naar de spaaractie van dit moment? Scrol dan snel naar beneden.

Spaar voor SUPERCARS!

VADERDAGACTIE!
Vanaf vrijdag 19 t/m 21 juni ontvang je bij de kassa van onze bemande tankstations een Vaderdagkaart die verstuurd kan worden naar je allerliefste pa! Schrijf een tekst op de kaart, doe ‘m op de post en je pa krijgt niet alleen de leuke kaart met tekst, maar ook een tegoedbon om gratis de auto te laten wassen of een gratis vers belegd broodje bij inlevering van de Vaderdagkaart!

Fijne Vaderdag!

Tegoedbon is geldig t/m 31-07-2020

Deelnemende tankstations:
Texaco Guido Gezellestraat
Texaco Kennedylaan
Texaco Hulst
Texaco Biervliet
Texaco Scherpenisse
Texaco Serooskerke
Texaco Wachtebeke (BE)

Superdinsdag

Elke dinsdag wordt er bij Texaco Terneuzen Kennedylaan en Texaco Scherpenisse korting gegeven van 15 cent korting op Euro95. Korting geldt o.b.v. de landelijke brandstofadviesprijs.

Superzaterdag

Elke zaterdag wordt er bij Texaco Biervliet korting gegeven van 15 cent korting op Euro95. Korting geldt o.b.v. de landelijke brandstofadviesprijs.

Nieuwsbrief

Regelmatig geven wij hoge kortingen op alle brandstoffen bij onze tankstations. Wilt u weten wanneer er een actie wordt gehouden bij u in de buurt? Abonneert u zich dan op de nieuwsbrief.

Bakery spaarkaart

Spaart u al met de Bakery spaarkaart? Bij aankoop van een panini/tosti of belegd broodje vanaf €2,50 ontvangt u één stempel. Bij zes stempels ontvangt u het zevende broodje gratis!

DPO Tankpas

Tankt u met een DPO Tankpas? Dan scoort u €1,- korting op vers belegde broodjes en €0,50 cent korting op ovensnacks.