Acties

Bij drie tankstations hebben wij vaste dagen met hoge korting op Euro95 en regelmatig trakteren wij op extra hoge kortingen op alle brandstoffen bij onze tankstations.

Daarnaast kunt u ook voor producten sparen bij de bemande tankstations met een spaarkaart. Benieuwd naar de spaaractie van dit moment? Scrol dan snel naar beneden.

Superdinsdag

Elke dinsdag wordt er bij Texaco Terneuzen Kennedylaan en Texaco Scherpenisse korting gegeven van 15 cent korting op Euro95. Korting geldt o.b.v. de landelijke brandstofadviesprijs.

Superzaterdag

Elke zaterdag wordt er bij Texaco Biervliet korting gegeven van 15 cent korting op Euro95. Korting geldt o.b.v. de landelijke brandstofadviesprijs.

Nieuwsbrief

Regelmatig geven wij hoge kortingen op alle brandstoffen bij onze tankstations. Wilt u weten wanneer er een actie wordt gehouden bij u in de buurt? Abonneert u zich dan op de nieuwsbrief.

Bakery spaarkaart

Spaart u al met de Bakery spaarkaart? Bij aankoop van een panini/tosti of belegd broodje vanaf €2,50 ontvangt u één stempel. Bij zes stempels ontvangt u het zevende broodje gratis!

DPO Tankpas

Tankt u met een DPO Tankpas? Dan scoort u €1,- korting op vers belegde broodjes en €0,50 cent korting op ovensnacks.

Tank tot 50% korting op Tefal funcooking producten!

We zijn weer gestart met een nieuwe spaaractie op onze bemande Texaco tankstations! Nu we, gezien de huidige situatie, veel thuis zijn, spaar je bij Texaco op de beste en leukste funcooking producten van Tefal voor een gezellige avond met familie. Van een gourmetstel, airfryer, friteuse, grill tot een fondue.
Zo werkt het: 
1. Ontvang bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter een voucher met unieke actiecode
2. Voer je code(s) in op de actiepagina
3. Kies je favoriete Tefal product en wissel je actiecodes in voor korting
Met 1 actiecode krijg je altijd 30% korting. Maar je kunt je codes ook stapelen voor meer korting! Op geselecteerde producten krijg je met 2 codes 40% korting en met 3 codes zelfs 50% korting.
Vraag je voucher bij de kassa!