Co2 neutraal rijden
SSynfuel+

Ssynfuel+

Ssynfuel+ is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. U kunt zonder aanpassing van de motor op Ssynfuel+ rijden. Daarnaast is Ssynfuel+ CO2-neutraal en emissiearm.

Ssynfuel+ is er in verschillende samenstellingen. U kunt rijden op 100% Ssynfuel+, of u kunt kiezen voor een blend van Ssynfuel+ en een fossiele diesel, de zogenoemde Blauwe diesel 20 t/m Blauwe diesel 50.

Eigenschappen van SSynfuel+
CO2 neutraal rijden
Wat is Ssynfuel+?

Ssynfuel+ is een volledige dieselvervanger en geen brandstoftoevoeging (brandstofadditief). Het wordt gemaakt van plantaarde afvaloliën, wat hernieuwbare grondstoffen zijn.

Maar als Ssynfuel wordt gemaakt van afval, kan het dan wel goed zijn? Het antwoord is, ja. Het is technisch zelfs beter dan gewone diesel.
Ssynfuel+ bevat minder water, het verbrandt schoner en de brandstof is zuiverder.

Tankstation locaties

Hieronder vind u een overzicht van de locaties waar u Ssynfuel+ of Blauwe Diesel kunt tanken:
– Texaco Terneuzen Guido Gezellestraat: Ssynfuel+
– Texaco Beneluxweg Terneuzen: Ssynfuel+
– Firezone Bellamystraat Terneuzen: Ssynfuel+
– Texaco Zaamslag: Ssynfuel+
– Texaco Axel: Ssynfuel+
– Texaco Oostburg: Ssynfuel+
– Texaco Scherpenisse: Ssynfuel+
– Texaco Terneuzen Kennedylaan: Blauwe Diesel 20
– Texaco Hulst: Blauwe Diesel 20

Eigenschappen
  • Circulaire grondstoffen
  • Brengt het oppervlakte water en
    het bodemleven geen schade toe
  • CO2-neutrale brandstof
  • Emissiearm reductie van 30 – 70%
  • Winterbestendig
  • Fossielvrije brandstof
  • Herwinbare grondstof
  • ISCC-EU gecertificeerd
Blends

Naast Ssynfuel+ zijn er ook blends verkrijgbaar. Ssynfuel+ wordt hierbij gemengd met een kwalitatief goede fossiele diesel.
Er worden blends in verschillende houdingen aangeboden, zo kunt u kiezen voor een verhouding van 50% Ssynfuel+ en 50% fossiele diesel, oftewel een Blauwe Diesel 50.

U kunt ook kiezen voor een blend van 20% Ssynfuel+ en 80% fossiele diesel, hierdoor ontstaat Blauwe Diesel 20. Alle Blauwe Diesel 20 t/m 50 voldoen aan de Europese brandstofnormering EN590.

Informatie voor particulieren

Bent u als particulier geïnteresseerd in het rijden op Ssynfuel+? U kunt probleemloos met een dieselvoertuig op Ssynfuel+ rijden.
Als het gaat om garantiebehoud voldoet de Ssynfuel+ aan de Europese normering EN15940 en de ASTM D975, dat is de standaard brandstofnormering voor brandstoffen in Amerika.
Wilt u weten of u uw garantie behoudt als u op Ssynfuel+ rijdt?

Kijk dan in het instructieboekje van uw voertuig of vraag het na bij de dealer. Mocht u vragen hebben over het rijden op Ssynfuel+, bel naar 0115-613438.

Informatie voor ondernemers

Het belang om maatschappelijk verantwoord te ondernemen wordt steeds groter. Wilt u meer weten over de voordelen van Ssynfuel+ voor uw onderneming?
Of heeft u een eigen tank en wilt u een grote hoeveelheid Ssynfuel+ bestellen voor uw onderneming?
Neemt u dan contact op met Joost de Pooter.