Spaaractie SUPERCARS is verlengd t/m 31 mei 2020

De spaaractie is wegens het COVID-19 virus verlengd, om u toch de mogelijkheid te bieden om te kunnen sparen voor de auto’s bij alle bemande Nederlandse tankstations van DPO.

Bij iedere €10,- aan aankopen (met een maximum van €40,-) krijgt u één spaarzegel. Een volle spaarkaart bevat vijf zegels. Heeft u een volle spaarkaart met vijf zegels? Ga naar de dichtstbijzijnde DPO tankstation en scoor tegen bijbetaling de Ferrari 812 Superfast, Lamborghini, Audi R8, Jaguar F-Type of de Bugatti Chiron. 

Ook hebben we naast de spaaractie, een hele leuke winactie! Kans maken op de Ferrari 458 Speciale? Schrijf uw naam + e-mailadres op de spaarkaart en lever deze in bij een van onze 7 bemande tankstations. Uiterlijk 12 juni wordt de winnaar bekend gemaakt per mail!  

Klik HIER voor meer informatie

NIEUWSUPDATE!
In verband met de huidige COVID-19 situatie heeft de Belgische overheid een verbod opgelegd op promoties en kortingsacties. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de spaaractie SUPERCARS te moeten stopzetten bij ons tankstation in Wachtebeke. De spaarperiode zal worden verplaatst, hier is nog geen informatie over bekend. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!