Spaar SUPERCARS bij de bemande DPO tankstations!

Een Ferrari 812, Lamborghini Huracan Performante of een Audi R8 hebben? Vanaf 18 maart kunt u sparen voor Supercars bij alle bemande tankstations van DPO! 

Bij iedere €10,- aan aankopen (met een maximum van €40,-) krijgt u één spaarzegel. Een volle spaarkaart bevat vijf zegels. Heeft u een volle spaarkaart met vijf zegels? Ga naar de dichtstbijzijnde DPO tankstation en scoor tegen bijbetaling de Ferrari 812 Superfast, Lamborghini, Audi R8, Jaguar F-Type of de Bugatti Chiron. 

Ook hebben we naast de spaaractie, een hele leuke winactie! Kans maken op de Ferrari 458 Speciale? Schrijf uw naam + e-mailadres op de spaarkaart en lever deze in bij een van onze 7 bemande tankstations. Uiterlijk 12 mei wordt de winnaar bekend gemaakt per mail!  

Klik hier voor meer informatie

NIEUWSUPDATE!
In verband met de huidige COVID-19 situatie heeft de Belgische overheid een verbod opgelegd op promoties en kortingsacties. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de spaaractie SUPERCARS te moeten stopzetten bij ons tankstation in Wachtebeke. De spaarperiode zal worden verplaatst, hier is nog geen informatie over bekend. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws!