Spaar je Texaco Stars? Pak je voordeel!

Met het spaarprogramma Texaco Stars kun je bij het Nederlandse Texaco-netwerk sparen voor diverse kortingen. De gespaarde Texaco Stars-punten zet je snel en gemakkelijk om in vouchers.

Stars-punten verzilveren
Verzilver bijvoorbeeld 300 Stars-punten voor een gratis carwashprogramma of 400 Stars-punten voor € 3,- korting op brandstof*. Verzilveren is mogelijk via de website en de app van Texaco Stars. Het is ook mogelijk de punten aan de kassa in de shop te laten omzetten in een kortingsvoucher.

Ik wil ook Texaco Stars sparen. Hoe werkt het?
Per liter brandstof en elke euro die je uitgeeft in de shop (incl. de carwash) krijg je één Texaco Stars-punt. Per liter premium brandstof, zoals euro98, ontvang je twee punten per liter. Je kunt sparen voor o.a. korting op brandstof, shopartikelen of een gratis carwashprogramma. Spaar je liever wat langer? Dan kun je er ook voor kiezen je Stars-punten te verzilveren in de webshop van Texaco Stars.

Sparen met een spaarkaart, keytag of app
Je kunt kiezen voor een spaarkaart of een keytag. Het is mogelijk meerdere spaarkaarten en/of keytags samen te voegen tot één account. Gebruik je liever geen spaarkaart? Dan is er de mogelijkheid te sparen via de app van Texaco Stars. Laat je spaarkaart of app bij iedere aankoop scannen aan de kassa en de punten worden automatisch bijgeschreven.

Kijk voor meer informatie over het spaarprogramma op de website van Texaco Stars of neem contact op met De Pooter Olie via T: +31(0)115 613 438 of M: info@depooterolie.nl.

* Er geldt een beperking op het verzilveren van brandstofvouchers in combinatie met de DPO tankkaart / GO tankkaart.