Op zoek naar een goedgekeurde sneltest? Bij onze bemande tankstations in Nederland zijn vanaf dinsdag 13 april sneltesten verkrijgbaar voor €14,95. Het betreft de sneltest van Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een ontheffing verleend aan Roche Diagnostics Nederland voor het gebruik van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal als zelftest. Hierdoor wordt het voor mensen in Nederland mogelijk om bij zichzelf een sneltest af te nemen, thuis en zonder tussenkomst van een zorgprofessional.

Meer informatie over de SARS-Cov-2 Rapid Antigen Nasal Zelftest
Telefoon: 0888 800 806
Website: klik hier
Wilt u meer informatie over de bijsluiter? Klik dan hier.
Wilt u meer informatie over het gebruik van de sneltest? Klik dan hier.

• Gebruik de testkit slechts één keer.
• Gebruik de testkit niet als het verpakkingszakje beschadigd is.
• Zorg bij morsen voor een grondige reiniging met een geschikt desinfectiemiddel.
• Om het neusuitstrijkje uit te voeren, dient u uitsluitend de wattenstaafjes van de fabrikant “Miraclean Technology” te
gebruiken (correct: P/N 93050; niet gebruiken: P/N 96000).
• Met uitzondering van het bijgesloten wattenstaafje moet u geen van de testcomponenten op het lichaam gebruiken.
• Lees voor gebruik van de test de instructie van de overheid met “Informatie voor gebruikers van zelftesten” aandachtig door en volg de instructies op. Zelfs als het testresultaat negatief is, moet u zich verder blijven houden aan alle toepasselijke beschermings- en hygiënemaatregelen.

Deze test voor gebruik als zelftest wordt beschikbaar gesteld onder tijdelijke ontheffing met kenmerk 1848272-220041-GMT zoals gepubliceerd op deze website. De Pooter Olie B.V. is niet aansprakelijk voor de gevolgen tijdens en na het gebruik van de sneltest.