Laatste nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Pooter Olie? Hieronder leest u het nieuws van afgelopen tijd. Wij zijn ook actief op social media, volg ons via @depooterolie op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.


Nieuwsupdate spaaractie SUPERCARS @ Wachtebeke [Corona]

In verband met de huidige COVID-19 situatie heeft de Belgische overheid een verbod opgelegd op promoties en kortingsacties. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de spaaractie SUPERCARS te moeten stopzetten bij ons tankstation in Wachtebeke. De spaarperiode zal worden verplaatst, hier is nog geen informatie over bekend. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Nieuwsbericht bekijken

Nieuwsupdate | Gewijzigde sluitingstijden [Corona]

Vanaf vrijdag 20 maart gelden er gewijzigde sluitingstijden voor de bemande tankstations.

Nieuwsbericht bekijken

Spaar SUPERCARS bij de bemande tankstations!

Een Ferrari 812, Lamborghini Huracan Performante of een Audi R8 hebben? Vanaf 18 maart kunt u sparen voor Supercars bij alle bemande tankstations van DPO!

Nieuwsbericht bekijken

Nieuwsupdate [Corona]

Beste klant, helaas zijn wij door de maatregelen om het Coronavirus te beperken genoodzaakt om de bakery van ons tankstation in Serooskerke te sluiten t/m 6 april. Excuses voor het ongemak, Team Texaco Serooskerke

Nieuwsbericht bekijken

Belangrijke mededeling [Corona]

Om verspreiding van het CORONA (COVID-19) te beperken, vragen wij u het volgende:

Nieuwsbericht bekijken

Onbeperkt de auto wassen? Nu kan het voor een vast bedrag per maand!

Vanaf nu kunt u uw auto ONBEPERKT laten wassen voor een vast bedrag per maand bij Texaco Guido Gezellestraat in Terneuzen. Zo heeft u de keuze uit de volgende drie wasprogramma’s.

Nieuwsbericht bekijken

De Zeeuwse Reinigingsdienst rijdt op ‘eigen afval’ met Blauwe Diesel

In Zeeuws-Vlaanderen rijdt het wagenpark van de ZRD op Blauwe Diesel, een duurzame dieselbrandstof waarmee de organisatie haar CO2-footprint fors verlaagt.

Nieuwsbericht bekijken

Spaar je Texaco Stars? Pak je voordeel!

Met het spaarprogramma Texaco Stars kun je bij het Nederlandse Texaco-netwerk sparen voor diverse kortingen. De gespaarde Texaco Stars-punten zet je snel en gemakkelijk om in vouchers.

Nieuwsbericht bekijken