Laatste nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws van De Pooter Olie? Hieronder leest u het nieuws van afgelopen tijd. Wij zijn ook actief op social media, volg ons via @depooterolie op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.


Kantoor gesloten Hemelvaartsdag

Wij zijn gesloten tijdens Hemelvaartsdag en ook vrijdag 27 mei.

Nieuwsbericht bekijken

Accijnsverlaging en teruggaaf per 1 april 2022

Het nieuws over de accijnsverlaging over brandstoffen heeft u waarschijnlijk ook bereikt. De verlaging gaat in op 1 april en geldt tot en met 31 december 2022 en biedt bedrijven de mogelijkheid accijnzen terug te vragen voor brandstoffen die zij op die datum in voorraad hebben.

Nieuwsbericht bekijken

Michiel de Pooter

Michiel de Pooter, de grondlegger van De Pooter Olie, is dinsdagochtend 29 maart op 77-jarige leeftijd overleden. Hij was in de jaren zestig en zeventig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het familiebedrijf Oliehandel M.J. De Pooter. Door de jaren heen is De Pooter Olie uitgegroeid tot oliehandel, smeerdienst en tankstation exploitant van 19 tankstations in Zeeland, Brabant en België.

Nieuwsbericht bekijken

GEVAT! Interview Texaco distributeurs | De Pooter Olie

Benieuwd naar hoe het bedrijf tot stand is gekomen, wat onze focus is en wat de toekomst DPO gaat brengen? Je leest het hier!

Nieuwsbericht bekijken

Boodschappen vergeten? Haal ze bij Texaco Biervliet!

Vanaf 29 april is het mogelijk om de vergeten boodschappen te halen bij Texaco Biervliet. Klik op onderstaande button om de producten te zien.

Nieuwsbericht bekijken

Onbeperkt de auto wassen? Nu kan het voor een vast bedrag per maand!

Vanaf nu kunt u uw auto ONBEPERKT laten wassen voor een vast bedrag per maand bij Texaco Guido Gezellestraat in Terneuzen. Zo heeft u de keuze uit de volgende drie wasprogramma’s.

Nieuwsbericht bekijken

De Zeeuwse Reinigingsdienst rijdt op ‘eigen afval’ met Blauwe Diesel

In Zeeuws-Vlaanderen rijdt het wagenpark van de ZRD op Blauwe Diesel, een duurzame dieselbrandstof waarmee de organisatie haar CO2-footprint fors verlaagt.

Nieuwsbericht bekijken

Spaar je Texaco Stars? Pak je voordeel!

Met het spaarprogramma Texaco Stars kun je bij het Nederlandse Texaco-netwerk sparen voor diverse kortingen. De gespaarde Texaco Stars-punten zet je snel en gemakkelijk om in vouchers.

Nieuwsbericht bekijken