Wij zijn weer geopend!

Maak kennis met GO Easy

DPO lanceert eigen shopformule GO Easy in Texaco Terneuzen

Wij mogen jullie vol trots mededelen dat we met onze unieke shopformule GO Easy zijn gestart! Bij het Texaco tankstation aan Guido Gezellestraat in Terneuzen is er (na enkele weken te hebben verbouwd) een gloednieuwe shop én uniek in eigen huis ontwikkeld foodconcept neergezet.

In de shopformule GO Easy draait het om service, beleving en een brede keuze aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Het enthousiaste team van Texaco Guido Gezellestraat staat klaar om gasten te verrassen met vers bereide ontbijt-, lunch-, en dinerdeals. Daarnaast voorziet het team de gasten met een nieuw koffieconcept met heuse baristamachine; voor de juiste espresso’s en perfecte cappuccino’s of een shot siroop moet menig koffieliefhebber zeker even bij GO Easy stoppen.

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de webshop om op een makkelijke manier ontbijt, lunch of diner te kunnen bestellen. Uiteraard kun je alvast een kijkje nemen naar het nieuwe foodconcept, klik op onderstaande button! Wil je iets bestellen? Bel dan naar 0115-614045

Openingstijden Shop:
Maandag t/m vrijdag: 06.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 08.00 – 22.00 uur
Zondag: 09.00 -22.00 uur

Openingstijden GO Easy
Maandag t/m vrijdag: 07.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur
Zondag: 10.00 – 15.00 uur

Uiteraard is het ook mogelijk om buiten de openingstijden van GO Easy een snack of iets anders lekkers te bestellen op locatie!