Clubsparen met DPO

Speciaal biedt De Pooter Olie het DPO Clubsparen. Clubsparen is een nieuwe manier van sponsoren. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, kan helpen de clubkas te vullen.

Voordelen voor de klant én de club
Als clubsponsor vraagt u een DPO Tankpas aan. Met deze tankpas kunt u gebruikmaken van een uitgebreid tankstation netwerk in Nederland en België. De afgesproken korting is alleen geldig bij de tankstations van De Pooter Olie.

Particulier

Tankpas voor particulieren

Tankpas aanvragen

Zakelijk

Tankpas voor bedrijven

Tankpas aanvragen

Korting

Bij de tankstations van De Pooter Olie ontvangt de klant 12 cent per liter korting op alle brandstoffen op basis van de landelijke brandstofadviesprijs inclusief btw*. Van deze 12 cent korting, doneert De Pooter Olie 3 cent per getankte liter brandstof in de clubkas van de vereniging. In totaal ontvangt de klant 9 cent korting per liter brandstof.

De korting en de donatie behoren tot een vast tarief. Dit tarief geldt te allen tijde: ongeacht of de korting bij het desbetreffende tankstation hoger of lager is.

Naast de korting ontvangt de klant bij de tankstations van De Pooter Olie:

  • 15% korting op alle carwashprogramma’s
  • €1,- korting op vers belegde broodjes
  • €0,50 korting op ovensnacks

* De landelijke brandstofadviesprijs is niet hetzelfde als de pompprijs. Raadpleeg de adviesprijzen op onze website.

Interesse
Heeft u als club of vereniging interesse in deze vorm van sponsoring, stuur ons dan een e-mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.